VLERICK – Juni 2019

Na de cursus ” Digital Transformation” bij VLERICK Business School te hebben gevold, haalde Jacques Segers Lyssens zijn certificaat “Take the Lead” op 13 Juni 2019 te Gent. Deze vakken hebben betrekking op de “Leadership” eigen aan de digitale transformatie en welke in aanmerking komen i.v.m. de business ontwikkeling meer dan ooit gericht op de “Klant” * alsook op gebied van dagelijks beheer binnen het bedrijf.
* Context “Producten” en/of “Diensten”.

Een samenwerking tussen ACTORIA en VIRTUOSO heeft recentelijk plaats gevonden m.b.t. “Verkoop” en “Overname” van ondernemingen in de Elektronische Beveiliging sector. Een potentiele coöperatie startte onlangs in de context van “Blockchain”, deze technologie zal een essentiële rol spelen in het opleveren van “Digitale Transformatie”. Het gaat over een buiten Etherneum type oplossing.
DragonChain is tot uw dienst. Het tweede semester 2019 en 2020 kondigen veel elan en grote vastbeslotenheid aan, welke rijke en concrete resultaten zullen vervaardigen.