ALSEC & DSA overname van de activiteiten van DIGITAL IP Solutions

Na verschillende maanden negotiatie, VIRTUOSO, die samenwerkte met de Gedelegeerde Bestuurder van ALSEC & DSA in het kader van de overname van de activiteiten van DIGITAL IP Solutions, heeft het genoegen aan te kondigen dat Jacques X. Segers-Lyssens de synergie tussen de verschillende marktsegmenten zal coördineren samen met de bestaande verkoopstructuur van de betrokkene elektronische beveiliging entiteiten, met de zorg de differentiatie strategie van ALSEC & DSA op de beveilgingsmarkt te bezegelen. Deze vergt meer dan ooit innovatieve en geïntegreerde oplossingen met als doel, aan de klant de meest geschikte oplossing te verlenen, in acht genomen de « Prijs-Kwaliteit-Effectiviteit » mix. Voor meer info, zie hier URL : http://www.digital.be/ip-surveillance